Arjan

Het verhaal van

Arjan

Manufacturing Transition Lead
Arjan

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?

Op dit moment ben ik fulltime bezig met de transitie naar de nieuwe fabriek. Als Manufacturing Lead stuur ik het projectteam aan dat als eerste de verpakkingsproductie gaat draaien op de nieuwe locatie. We hebben een transitieplan geschreven en zijn dat nu aan het uitvoeren. Er komt heel wat bij kijken: nieuwe methodes, het meten van performance, training en natuurlijk veiligheid. Maar we maken ook plannen voor catering, schoonmaak en kleding. Heel afwisselend dus!

Wat betekent de komst van de nieuwe fabriek voor jou?

Het is een prachtige kans om te werken in een omgeving die op het gebied van automatisering, hygiƫne en veiligheid echt state of the art is.

Voor mij is het een grote uitdaging én één die ik wellicht niet nog een keer ga meemaken in mijn loopbaan. Het voelt alsof ik een winkel aan het inrichten ben, die ik straks ook zelf mag runnen. Ik ga zelf ervaren of de keuzes die we nu maken ook echt werken in de praktijk. Beter dan dit wordt het niet voor mij!

Wat ga je doen als de productie in de nieuwe fabriek loopt?

We leggen nu een goede basis, die we straks stap voor stap gaan perfectioneren. Daarnaast liggen er enorm veel kansen om ook als organisatie verder door te groeien.

Mijn missie is in de nieuwe fabriek nog niet volbracht. Continu verbeteren, dat is de rode draad in mijn werk.

Met de bijbehorende uitdagingen. Te beginnen met mijn nieuwe functie als leidinggevende. Ik ga de productieafdeling van verpakkingen aansturen. Daar heb ik enorm veel zin in!

Mijn collega's vertellen je graag meer!

Ben jij nieuwsgierig naar de verhalen van mijn collega's? Ze vertellen je er graag meer over!

Lees hier de verhalen van Keith (Process Operator), Laurens (Team Leader Warehouse), Nur (Eerste Analist) en Karlijn (Technoloog).

Sluiten