Nutricia Cuijk

Welkom bij Danone Nutricia in Cuijk!

Bij Danone Nutricia leveren we elke dag een bijzondere bijdrage aan het produceren van babyvoeding op wereldniveau. Zo maken wij dagelijks het verschil in de eerste 1000 dagen van een mensenleven.

In onze fabriek in Cuijk produceren wij al ruim 100 jaar hoogwaardige babyvoeding, waaronder de gespecialiseerde voeding voor baby’s en jonge kinderen met bijzondere dieetbehoeften (bijvoorbeeld voedselallergieën). Bekende merken zijn Aptamil en Nutrilon.

Nieuwe locatie

Op slechts 6 kilometer van de huidige fabriek bouwen wij een nieuwe, ultramoderne fabriek die op de toekomst is voorbereid. De nieuwe fabriek heeft een dubbele productiecapaciteit, waarbij we gaan werken met de allerlaatste technologieën. In mei 2018 rollen de eerste producten van de band.

Het is prachtig om in een omgeving te werken die op het gebied van automatisering, hygiëne en veiligheid echt state of the art is, Arjan, Manufacturing Lead.

Volop carrièremogelijkheden

Werk om trots op te zijn

Een toekomst bij onze organisatie betekent samen werken aan een belangrijk doel. Een baan bij Danone Nutricia is daarmee meer dan werken alleen. We hanteren de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen, voelen ons verantwoordelijk en werken samen in een open sfeer waar je jezelf kunt zijn.

Jouw toekomst

Als wereldspeler hebben we je heel wat te bieden. Er zijn volop mogelijkheden voor een carrière binnen de procestechnologie, verpakking, techniek en in het laboratorium. Op mbo, hbo of wo niveau. Daarnaast kennen we een uitgebreid opleidingsaanbod om jouw talenten nog verder te ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden bij Nutricia Cuijk

Je mag rekenen op een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een salaris conform de CAO Zuivel en een premievrij pensioen. Daarnaast bieden we je:

  • - Elke maand €55 tegemoetkoming voor jouw ziektekostenverzekering
  • - Mogelijkheid deelname collectieve ziektekostenverzekering VPZ
  • - Korting op onze producten
  • - Korting op producten en verzekeringen van Centraal Beheer/Achmea
  • - Reiskostenvergoeding
  • - Korting op bedrijfsfitness
  • - Cultureel abonnement
  • - Diverse (online) cursussen

En bovenal leuke collega's en een open, informele werksfeer!

Ontdek wie je al kent bij Danone via LinkedIn

Sluiten