Nutricia Cuijk

Welkom bij Danone Nutricia in Cuijk!

Bij Danone Nutricia leveren we elke dag een bijzondere bijdrage aan het produceren van babyvoeding op wereldniveau. Zo maken wij dagelijks het verschil in de eerste 1000 dagen van een mensenleven.

In onze fabriek in Cuijk produceren wij al ruim 100 jaar hoogwaardige babyvoeding, waaronder de gespecialiseerde voeding voor baby’s en jonge kinderen met bijzondere dieetbehoeften (bijvoorbeeld voedselallergieën). Bekende merken zijn Aptamil en Nutrilon.

Nieuwe locatie

Op slechts 6 kilometer van de huidige fabriek hebben wij een nieuwe, ultramoderne fabriek gebouwd die op de toekomst is voorbereid. De nieuwe fabriek heeft een dubbele productiecapaciteit, waarbij we werken met de allerlaatste technologieën. Sinds mei 2018 rollen de eerste producten van de band.

Wist je dat?

 • Ons nieuwe fabrieksterrein maar liefst 8,4 hectare groot is.
 • We in onze fabriek 600 verschillende producten maken.
 • Je samenwerkt met 450 enthousiaste collega’s!
 • Je Danone-producten tegenkomt in meer dan 150 landen.

Ik merk dat ik een bijdrage lever aan een betere wereld, omdat we baby’s helpen gezond te groeien. En dat geeft voldoening.

Het verhaal van Keith

Keith Brewington

Process Operator

Volop carrièremogelijkheden

Werk om trots op te zijn

Een toekomst bij onze organisatie betekent samen werken aan een belangrijk doel. Een baan bij Danone Nutricia is daarmee meer dan werken alleen. We hanteren de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen, voelen ons verantwoordelijk en werken samen in een open sfeer waar je jezelf kunt zijn.

Jouw toekomst

Als wereldspeler hebben we je heel wat te bieden. Er zijn volop mogelijkheden voor een carrière binnen de procestechnologie, verpakking, techniek en in het laboratorium. Op mbo, hbo of wo niveau. Daarnaast kennen we een uitgebreid opleidingsaanbod om jouw talenten nog verder te ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden bij Nutricia Cuijk

Je mag rekenen op een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een salaris conform de CAO Zuivel en een premievrij pensioen. Daarnaast bieden we je:

 •  Elke maand €55 tegemoetkoming voor jouw ziektekostenverzekering
 •  Mogelijkheid deelname collectieve ziektekostenverzekering VPZ
 •  Korting op onze producten
 •  Korting op producten en verzekeringen van Centraal Beheer/Achmea
 •  Reiskostenvergoeding
 •  Korting op bedrijfsfitness
 •  Diverse (online) cursussen

En bovenal leuke collega's en een open, informele werksfeer!

De keuze voor een nieuwe fabriek in de buurt, toont aan hoeveel waarde er gehecht wordt aan de werknemers en de kennis die we samen hebben opgebouwd.

Bekijk het verhaal van Nur

Nur

Eerste Analist

Ben jij nieuwsgierig geworden door de verhalen van Nur en Keith?

Hun collega’s vertellen je graag meer! Lees hier de verhalen van Laurens (Team Leader Warehouse) en Arjan (Manufacturing Transition Lead).

Sollicitatieprocedure

Je hebt een mooie vacature bij Nutricia Cuijk gezien en reageert. En dan? Dit kun je verwachten:

1. Solliciteren
Je solliciteert op een functie bij ons door jouw cv en motivatie via de website te uploaden. Als er voldoende aanleiding is, nodigen we je uit voor een kennismaking.

2. Eerste gesprek
In het eerste kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden binnen onze organisatie en onderzoeken we samen met jou of er een match is.
(2a- indien van toepassing maakt een online assessment deel uit van de procedure)

3. Tweede gesprek
In het tweede gesprek maak je verder kennis met de functie en met onze organisatie. Gezamenlijk kijken we hoe jij je talenten kunt verbinden aan een toekomst bij Danone Nutricia.

4. Aanbod
Jij en Danone Nutricia zijn een hele goede match. Je ontvangt van ons een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenvoorstel.

5. Welkom bij Danone Nutricia!
Met een welkomstprogramma op maat maken we je wegwijs en start jij een mooie toekomst bij Danone Nutricia.

Sluiten