Desi Lucheva

Het verhaal van

Desi

Manager Medical Packaging Development
Desi

Na 7 jaar werkzaam te zijn bij Unilever voelde ik dat het tijd was voor verandering. Mijn oog viel al snel op Danone, omdat het ook een bedrijf is met consumentenproducten gericht op een gezonde samenleving. De stap naar het gebied van medische voeding was voor mij een mogelijkheid om direct bij te dragen aan gezondheidsmanagement.

Momenteel geef ik leiding aan een team van 7 collega's die verpakkingen voor onze medische voedingsproducten ontwikkelen. Ons belangrijkste doel is gebruiksvriendelijke verpakkingen die de kwaliteit van onze producten tijdens het transport en in het schap beschermen.

Met het creƫren van functionele en duurzame verpakkingen kan ik het dagelijks leven van mensen verbeteren.

We werken altijd in cross-functionele teams, samen met collega's van productontwikkeling, processing, engineering, marketing, kwaliteit en logistiek. Ons werk begint bij de behoeften van de consument en de bijbehorende emotionele aspecten, en eindigt met zeer rationele productietechnische aspecten. Een combinatie die mijn werk tot op de dag van vandaag fascinerend maakt.

Hoewel Danone een groot, internationaal en professioneel bedrijf is, voelt het heel vertrouwd. Het is leuk om te werken voor een bedrijf dat je echt waardeert om wie je bent. En dit is de perfecte plek voor ondernemende mensen; als je iets wilt bereiken of iets wil veranderen, krijg je de mogelijkheden én de middelen om dat doel te bereiken. Bij Danone staat de mens centraal, zowel extern als intern.

Sluiten