Hoe Kunt U Uw Carrière In Een Productieomgeving Versterken?

Dit is de tijd waarin ambitieuze professionals persoonlijke en carrièredoelen stellen voor het komende jaar en de afgelopen 12 maanden goed bekijken. Voor mensen die hun carrière in een productieomgeving willen stimuleren, is het vinden van een baan bij een werkgever die aansluit bij hun ambities, vaak hun grootste uitdaging.

Hoe breng je die verandering aan?

Hier zijn onze tips

1. Begrijp wat er nodig is om te slagen als Teamleider

Laten we niet doen alsof alles perfect is. Teamleiders en hun teams werken lange, vaak ongezellige uren. Succes in teamleiderschap vereist samenwerking en aandacht voor detail. Het vraagt ​​om vasthoudende, gedreven individuen die ernaar streven de beste versie van zichzelf te zijn (met een passie om anderen te motiveren hetzelfde te doen). Een Teamleider is een assertief, analytisch persoon om de veiligheid en productiviteit van uw team te waarborgen en tegelijkertijd aan kwaliteitsnormen en efficiëntiedoelstellingen te voldoen. Teamleiders zijn de interface tussen leiderschap en de mensen op de fabrieksvloer. Het zijn resultaatgerichte besluitvormers. Als ze bloeien, bloeit het bedrijf.

2. Maak een persoonlijke inventarisatie

Bekijk uw vaardigheden en identificeer uw sterke punten. Welke leiderschapscapaciteiten breng je naar een productieomgeving? Waar heb je uitdagingen omgezet in prestaties? Teamleiders hebben doorgaans een achtergrond in management of engineering met een vaak diepgaande kennis van de toeleveringsketen en een trackrecord van successen in (FMCG) productieomgevingen.

3. Zoek een merk waarvan de waarden de uwe weerspiegelen

Carrières zijn niet langer lineair. Tegenwoordig ligt de focus op de ‘beleving’ van de werknemer in elke betekenis van het woord, met de nadruk op zinvol werk. In de voedselproductie zijn waarden als duurzaamheid, het leveren van gezonde producten en het verminderen van afval de trends die zullen bepalen welke merken tot de verbeelding van hun werknemers en klanten spreken. Voor ambitieuze Teamleiders in voedselproductieomgevingen is het vinden van een merk waarvan de visie en waarden overeenkomen met die van jou en die je de vrijheid geeft om toegevoegde waarde te leveren, de uitdaging.

4. Zoek een werkgever die u in staat stelt om te groeien

Voor baanbrekende teamleiders betekent dat een productieomgeving die innovatie en initiatieven stimuleert en luistert naar uw ideeën voor verbeteringen. Teamleiders zijn collaboratief, detailgericht, behendig, leergierig, gedreven en toegewijd aan het grotere plaatje (en je wordt niet veel groter dan de planeet).

Als dat klinkt zoals jij, welke stappen ga je dan nemen om je carrière in een productieomgeving in 2020 een boost te geven?

Sluiten