Karlijn

Het verhaal van

Karlijn

Technoloog
Karlijn

Hoe ziet een werkdag van een Technoloog bij Danone Nutricia er uit?

Geen dag is hetzelfde, maar de werkdag begint altijd met een evaluatie met collega’s van de afdelingen Manufacturing, Quality en de Technische Dienst. We bespreken hoe de afgelopen nacht is verlopen in de fabriek en waar we mee aan de slag moeten. Daarnaast heb ik altijd zo’n vier projecten lopen waarmee ik verder kan. Denk aan bijvoorbeeld het uitdenken en testen van nieuwe productieprocessen.

In hoeverre sluit jouw studie aan bij je werk?

Het sluit erg goed aan, ik breng in de praktijk waar ik voor geleerd heb. Ik werkte eerder op een R&D afdeling van een ander bedrijf, maar miste daar het contact met de fabriek. Dat heb ik hier wel. Ik zie dagelijks resultaat van mijn werk en houd zo letterlijk en figuurlijk mijn doel voor ogen.

Bij Danone Nutricia kan ik mijn kennis pas ├ęcht goed verdiepen. Dat vind ik belangrijk.

Wat maakt jouw baan zo leuk?

Ik vind ons product zelf erg belangrijk en ook ons productieproces vind ik natuurlijk interessant. Ik zie het als een uitdaging om dat steeds beter te maken en dan doe je hier echt samen. 

We zijn allemaal trots op ons werk en onze producten.

Wat vind jij van Danone Nutricia als werkgever?

Ik voel me hier erg vrij. Binnen mijn functie kan ik mijn eigen werktijden indelen, er wordt veel gedeeld over de ontwikkeling van het bedrijf en er is ruimte voor groei. Zo zal ik me straks in de nieuwe fabriek gaan focussen op automatisering. Daar heb ik echt zin in!

Mijn collega's vertellen je graag meer!

Ben jij nieuwsgierig naar de verhalen van mijn collega's? Ze vertellen je er graag meer over! Lees hier de verhalen van Keith (Process Operator), Laurens (Team Leader Warehouse), Nur (Eerste Analist) en Arjan (Manufacturing Transition Lead).

Sluiten