Keith

Het verhaal van

Keith

Process Operator
Keith

Wat vind je het leukste aan je werk?

De trots die ik voel. Ik zorg ervoor dat onze producten de juiste balans van voedingstoffen, vitamines en mineralen bevatten. Altijd als ik iemand in een winkel zie met een product van ons in het winkelmandje, word ik oprecht blij.

Ik merk dat ik een bijdrage lever aan een betere wereld, omdat we baby’s helpen gezond te groeien. En dat geeft voldoening.

Wat voor een werkgever is Danone Nutricia?

Hier geldt echt dat de organisatie met je meedenkt. Ik had laatst waterschade in mijn kelder en toen werd er alles aan gedaan zodat ik een paar dagen vrij kon krijgen. En zoals mijn collega’s met mij meedenken, doe ik dat ook met mijn collega’s en het bedrijf. Is er een keer een uitdaging met de planning, dan ruil ik gerust een vrije dag en kom werken. Daarnaast word ik goed beloond voor wat ik doe en wordt er veel georganiseerd voor het personeel. Dat schept een band, je wordt een team.

Hoe zou je de bedrijfscultuur omschrijven?

Heel gelijkwaardig. Ik merk persoonlijk weinig van een sterke hiërarchie. Iedereen praat met iedereen en niemand is beter dan de ander. En dat werkt: problemen worden sneller besproken met de juiste personen en dus ook sneller opgelost. Als het aan mij ligt, blijf ik hier werken tot mijn pensioen!

Iedereen helpt elkaar en gaat open met elkaar om.

Mijn collega's vertellen je graag meer!

Ben jij nieuwsgierig naar de verhalen van mijn collega's? Ze vertellen je er graag meer over! Lees hier de verhalen van Laurens (Team Leader Warehouse), Nur (Eerste Analist), Arjan (Manufacturing Transition Lead) en Karlijn (Technoloog).

Sluiten