Nur

Het verhaal van

Nur

Eerste Analist
Nur

Wat doet een eerste analist?

In ons lab analyseren we onze producten en checken we continu de balans en de kwaliteit van voedingswaarden zoals vitamines, mineralen en lactose. Als eerste analist ben ik daarnaast aanspreekpunt voor laboranten, werk ik mee aan het verbeteren van methodes en lever ik een bijdrage aan innovatie en problem solving protocollen.

Wat maakt werken bij Danone Nutricia interessant voor jou?

Wat ik mooi vind aan dit bedrijf is de focus op onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Mijn baan heeft een mooie mix van ratio en emotie. Enerzijds ben ik elke dag bezig met cijfers en feiten en anderzijds met mensen.

Die combinatie past perfect bij mij. Ik vind het heel fijn dat ik met mijn ervaring wat kan betekenen voor mijn collega’s.

Wat voor werkgever is Danone Nutricia?

Een heel erg open en betrokken werkgever. Bij de producten, bij de medewerkers en de maatschappij. Dat bewijst ook de locatiekeuze van onze nieuwe fabriek.

De keuze voor een nieuwe fabriek in de buurt, toont aan hoeveel waarde er gehecht wordt aan de werknemers en de kennis die we samen hebben opgebouwd.

Hoe ziet de toekomst er voor je uit?

Heel positief! De komst van de nieuwe fabriek betekent ook een groter lab waar we ons nieuwe methodes eigen gaan maken en waar we straks ook voor andere Europese fabrieken van Danone analyses mogen doen.

Doorgroeien naar Senior Analist, dat lijkt me te gek. Ik krijg er in ieder geval alle ruimte voor!

Mijn collega's vertellen je graag meer!

Ben jij nieuwsgierig naar de verhalen van mijn collega's? Ze vertellen je er graag meer over! Lees hier de verhalen van Keith (Process Operator), Laurens (Team Leader Warehouse), Arjan (Manufacturing Transition Lead) en Karlijn (Technoloog).

Sluiten