Packaging Development

Op de afdeling Packaging Development zetten we ons in voor de ontwikkeling en optimalisatie van de hoogste kwaliteit verpakkingen. Ze voldoen aan de veiligheidsnormen en dienen voor het gemak en welzijn van onze moeders en kwetsbare consumenten over de hele wereld. We zijn bij het complete proces betrokken: van ideevorming, prototype en ontwikkeling tot de invoering en implementatie op onze markten wereldwijd. Welkom bij packaging!

Wat we doen
Met ons wereldwijde packaging portfolio voldoen we aan de behoeftes van onze moeders en baby’s op het gebied van gemak, hygiëne en nauwkeurigheid. We gebruiken consumenteninzichten voor het samenstellen van de juiste verpakking. Met de vele technologieën en materialen die deze afdeling rijk is, biedt het tal van technische uitdagingen.

Je kunt een kwaliteitsrecept op de markt brengen, maar als de verpakking niet goed is, is het hele product niet zinvol.

Jobs

Wil jij het verschil maken in packaging voor Early Life Nutrition wereldwijd? Bij ons kun je engineer, technoloog, project- of teamleider worden. Voor het werken op deze afdeling is (technische) kennis van de packaging science vereist. Als je passie hebt voor packaging-innovatie, klantgerichtheid en co-design, is de wereldwijde packaging community bij Nutricia Research écht iets voor jou! Je zult diverse technologieën en producten op de markt brengen. Daarbij ben je betrokken bij elk aspect van de productontwikkeling. Het is een verantwoordelijke baan om elk product op de juiste manier te conserveren en de kwaliteit ervan te behouden.

Packaging Development is problemen overwinnen. Het is mijn uitdaging om elk klein probleem in het proces aan te pakken en gefocust te blijven op het eindproduct.

Wil jij hier meer weten over een van onze andere vakgebieden binnen R&D? Klik dan op het vakgebieden van jouw interesse!

Sluiten