Process Technology

Wij zijn als groep van process & food technologists altijd bezig met nieuwe manieren van productontwikkeling. We combineren recente en spannende technologie om nieuwe en duurzame processen te ondersteunen. Dit is een dynamisch en innovatief gebied.

Wat we doen
Wij brengen een product van kleinschalige naar volledige productie in onze fabrieken, verspreid over de hele wereld. We testen nieuwe technologieën in de proeffabriek bij het innovatiecentrum in Utrecht. Als het perfect is, kunnen we opschalen naar productie in de grote fabriek. Door middel van procestechnologie leveren we voedingsproducten voor onze wereldwijde consumenten en patiënten.

In mijn werk ben ik constant bezig met het optimaliseren van de productie. Ik moet altijd voldoen aan hoge kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen en ben betrokken van het eerste idee tot lancering op de markt!

Jobs

Als process technologist beheers je verschillende soorten procestechnologieën. Jouw kennis is uitgebreid en de focus is wereldwijd. Op deze afdeling werken, betekent dat je in het meest cross-functionele team zit. Je hebt contact met fabrieken op verschillende plekken in de wereld en zowel binnen als buiten de organisatie met leveranciers en klanten. Je zult voortdurend op zoek zijn naar de nieuwste technologieën en middelen die ons productieproces kunnen verbeteren.

Wil jij hier meer weten over een van onze andere vakgebieden binnen R&D? Klik dan op het vakgebieden van jouw interesse!

Sluiten