Ursula

Het verhaal van

Ursula

Business System Manager
Ursula

Na 6 jaar bij een IT consultancybedrijf wilde ik concretere resultaten zien van mijn werk. Het is leuk om bij verschillende bedrijven binnen te kijken maar je ziet vaak niet wat er gebeurt nadat jouw klus geklaard is. Bij Danone ben ik de schakel tussen onze IT-afdeling en de business line Marketing & Sales. Hier kan ik de implementatie van changes volgen maar blijf ik ook betrokken bij de run. Doordat je dichter tegen de business aan zit, merk je dat je meer impact hebt.

Er gaan hier deuren voor me open waarvan ik niet wist dat ze bestonden.

Ondanks dat ik nu voor één bedrijf werk, voelt het niet zo. Als interne IT-leverancier werk ik zowel voor onze Early Life divisie als voor Medical en Dairy. Vaak draai ik ook meerdere projecten tegelijk. Onlangs is de scope van mijn werk verbreed van de Benelux naar Danone Global, waardoor mijn werk nog diverser en internationaler is geworden.

Sinds kort volg ik een mentoring programma waarin je beter leert netwerken en jezelf leert profileren. Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik duidelijk maak wat mijn ambities zijn binnen Danone? Mijn mentor is de CTO van Danone. Ik vind het bijzonder dat iemand in zo'n positie de tijd neemt om mij te helpen met mijn carrière.

Sluiten