Vorige

Business Support

Volgende

Collega's het beste uit zichzelf laten halen

Diversiteit binnen onze Business support

Zonder goede ondersteuning van onze van IT, Finance, HR, Communicatie, Legal en onze Administratieve collega’s zijn wij niet in staat om onze producten te produceren, innoveren en te verkopen. Wat je specialisme ook is, je levert altijd een belangrijke bijdrage aan het succes van Danone en daarmee aan een gezondere wereld voor zoveel mogelijk mensen.

Onze business support werkt deels direct in de business, dit zijn bijvoorbeeld business controllers en HR business partners. Daarnaast hebben we een sterk ‘Cluster Business Support’ team dat alle collega’s in de gehele Benelux ondersteunt.

We hebben meerdere kantoren, waaronder in Nederland twee global headquarters, Schiphol en Utrecht, twee fabrieken, Cuijk en Zoetermeer, en twee lokale kantoren, Zoetermeer en Utrecht. In België hebben we een prachtig kantoor in Brussel en een fabriek in Rotselaar. Elk kantoor heeft zijn eigen dynamiek en diversiteit aan functies, dus er zijn tal van mogelijkheden voor jouw carrièrepad!

Er gaan hier deuren voor me open waarvan ik niet wist dat ze bestonden.

Bekijk het verhaal van Ursula

Ursula Ronnen

Business System Manager

Mensen maken het verschil

Enerzijds werk je bij Danone voor een enorm bedrijf dat overal ter wereld impact heeft, maar door de verdeling in vier divisies (Early Life Nutrition, Advanced Medical Nutrition, Dairy en Water) werk je anderzijds in kleinschalige teams waarin iedereen elkaar kent.

De inspanning van onze mensen is onze grote gemene deler: bij Danone werken mensen die meer zoeken dan een leuke baan bij een mooie multinational. Elke dag werken wij samen met de business leaders die de producten bij onze consumenten en patiënten brengen die dit het hardst nodig hebben. Jouw specialisme, kennis en kunde maken hierbij het verschil – en hier krijgen wij elke dag ontzettend veel voldoening uit.

Sluiten