Vorige

Marketing & Sales

Volgende

Meer mensen gezonder maken

Marketing

Werken in marketing bij Danone betekent dat je werkt aan de gehele marketingmix en van strategie bepaling tot en met uitvoering. Daarnaast heb je binnen je verantwoordelijkheden veel vrijheid om hier zelf invulling aan je rol te geven. Werken bij Danone betekent dat je flexibel bent, met verandering kan omgaan en in staat bent om anderen te overtuigen van jouw ideeen. Danone is niet de organisatie van de strakke processen en structuur, wel zijn we de organisatie waar je als individue een impact kunt hebben, waar je gestimuleerd wordt om met nieuwe ideeen te komen, om out-of-the-box te denken en continue te blijven nadenken of we wel de juiste dingen op het juiste moment doen. Het ontwikkelen van onze talenten is belangrijk en als Marketeer zijn er veel carrieremogelijkheden. Van een cross-functionele stap tot een cross-divisionele stap of buiten Nederland.

Be brave and bring an entrepreneurial mindset

Bekijk het verhaal van Jesse

Jesse

Head of SN Digital for Benelux

Sales

Bij Danone kun je je als sales expert op verschillende manieren ontwikkelen, zowel in de breedte als in de diepte. Zo kun je ontwikkelen tot manager, of juist expert worden in category/channel development & insights of bijvoorbeeld key account management. De verkoop van ons diverse portfolio aan producten gaat via veel verschillende kanalen en elke divisie, of zelfs product, heeft een andere doelgroep. Er is dus een grote diversiteit, waardoor je jezelf als sales expert altijd kan blijven uitdagen.

Binnen Danone streven wij naar winstgevende én duurzame groei. We zijn dan ook altijd op zoek naar manieren om Danone’s categorieën uit te breiden, het merkbewustzijn te bevorderen en penetratie in de meest relevante kanalen te verhogen. Dit kunnen de retailkanalen (on- en offline) zijn, zoals supermarkten en drogisterijen enerzijds, maar ook ziekenhuizen, apotheken en groothandelskanalen anderzijds.

Het is voor ons van groot belang dat onze klanten weten welke waarde onze producten kunnen bieden aan hun consumenten of patiënten. Onze salesteams zijn dan ook elke dag bezig om strategieën te ontwerpen en te onderhandelen met onze klanten in verschillende kanalen om dit te bewerkstelligen.

Om dit op de beste manier te kunnen werken wij sterk samen tussen verschillende categorieën, met verschillende functies en over de landen heen. Op deze manier kunnen wij er alles aan doen om onze consumenten te bereiken.

Sluiten