Vorige

Research & Development

Volgende

Samenwerken aan concrete innovaties

Welkom bij Nutricia Research

Nutricia Research levert als wereldwijde R&D-organisatie, voedingsproducten aan mensen met speciale behoeftes. Wij zijn onderdeel van Danone en focussen op Early Life Nutrition en Advanced Medical Nutrition. We werken aan producten die écht verschil maken. Onze dagelijkse uitdaging is het bieden van nutritionele ondersteuning door het combineren van life & food science met technologie.

Early Life Nutrition
Omdat voeding in de eerste fase van een mensenleven heel belangrijk is. Essentieel zelfs voor de juiste groei en ontwikkeling! Voeding beïnvloedt de gezondheid gedurende het leven. Wij streven ernaar om kwalitatief hoogwaardige producten te creëren en zo aanstaande moeders van over de hele wereld bij te staan in een zo gezond mogelijke start voor hun kinderen.

Advanced Medical Nutrition
Omdat voeding gedurende het hele leven onmisbaar is om je goed te ontwikkelen. Wij creëren geavanceerde producten voor patiënten met speciale voedingsbehoeftes vanwege ziekte of herstel. Van baby’s met koemelkallergie tot ouderen die sondevoeding nodig hebben.

Op een missie
Onze wereldwijde missie is het ondersteunen van gezondheid met de beste voeding voor zoveel mogelijk mensen wereldwijd. Nutricia Research richt zich op het creëren van voedingsoplossingen voor kwetsbare groepen.

Altijd aan het innoveren en groeien
Als wereldleider op het gebied van technologische ontwikkeling, zullen we nooit stoppen met groeien. We blijven innoveren en willen altijd de eerste zijn om iets nieuws te ontdekken.

Met het creƫren van functionele en duurzame verpakkingen kan ik het dagelijks leven van mensen verbeteren.

Het verhaal van Desi

Desi Lucheva

Manager Medical Packaging Development

Meer weten?

Wil jij hier meer weten over de drie grote vakgebieden binnen R&D? Klik dan op het vakgebieden van jouw interesse!

Sluiten