Het verhaal van

Izabela

Flexible Materials Buyer
Izabela

Ik ben bij Danone in Polen begonnen als stagiair Internal Control. Ik merkte toen al dat Danone veel verantwoordelijkheid geeft aan haar stagiaires. Je leert de bedrijfsprocessen kennen, ontwikkelt jezelf en vindt al doende een functie die bij je past. Tegenwoordig ben ik inkoper van Flexible Materials voor de Europese tak van onze Dairy divisie. De afgelopen vijf jaar heb ik ontdekt dat dit bedrijf mensen echt in staat stelt hun carrièredoelen te bereiken.

Durf carrièredromen te hebben; hier kun je ze waarmaken.

Als inkoper ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van de relaties met onze leveranciers van verpakkingsmateriaal. Ik verzorg de portfolio van leveranciers en materiaal, onderhandel over prijzen en zie toe op een goede service aan onze divisies. We streven uiteraard naar de laagst haalbare prijs, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van onze producten of diensten. Een erg uitdagende baan die veel voldoening geeft. Je merkt dat je werk zinvol is en dat het impact heeft op onze business.

Verhuizen naar Nederland was een groot avontuur en is een mijlpaal in mijn leven geweest. Ik heb mezelf hier gevonden, zowel op zakelijk gebied als privé. Tegen mensen die hier net beginnen zeg ik altijd: denk goed na over hoe je jezelf ziet in de toekomst. Danone luistert naar je en helpt je je ambities waar te maken.

Sluiten