Het verhaal van

Laurens

Team Leader Warehouse
Laurens

Wat doet een Team Leader Warehouse precies?

In ons warehouse werken we met vijf teamleiders in verschillende ploegen. We hebben een hele afwisselende, actieve baan. We zorgen ervoor dat iedereen prettig en veilig aan het werk kan en we monitoren of de 20 tot 30 vrachtwagens per dag de juiste producten meekrijgen. Verder is het natuurlijk belangrijk dat de grondstoffen die ze leveren voldoen aan de hoge eisen. Daarom moet je scherp blijven.

We maken producten die bijdragen aan de gezondheid van mensen. Daarom moet je scherp blijven.

Wat maakt werken voor Danone Nutricia zo leuk?

Nutricia is van oudsher een echt ‘Cuijks’ bedrijf dat veel mensen in de regio van werk heeft voorzien en nog steeds doet. En ondanks het feit dat we inmiddels heel groot geworden zijn, die open en familiare sfeer is er nog steeds. Je wordt hier echt gezien. Dat merk je aan de hoogwaardige opleidingen die je kunt volgen, de ruimte voor eigen initiatief en de vele extra’s die je worden aangeboden. Niet voor niets dat het hier heel normaal is om 20 jaar of langer in dienst te blijven.

Wat betekent de komst van de nieuwe fabriek voor jou en je team?

De transitie betekent veel werk voor iedereen, maar we zijn super enthousiast. Voor mij voelt het als een soort promotie. Ik houd dezelfde functie, maar ik mag dadelijk een gloednieuwe fabriek werken met nieuwe systemen. Ik kan niet wachten om daar mijn bijdrage aan te leveren!

Mijn collega's vertellen je graag meer!

Ben jij nieuwsgierig naar de verhalen van mijn collega's? Ze vertellen je er graag meer over! Lees hier de verhalen van Keith (Process Operator), Karlijn (Technoloog) , Nur (Eerste Analist) en Arjan (Manufacturing Transition Lead). 

Sluiten