Het verhaal van

Lilian

Senior Project Process Engineer
Lilian

Ik ben mijn carrière gestart bij Procter & Gamble in Brazilië, na mijn bachelor in Chemical Engineering. Toen mijn man een baan aangeboden kreeg in Nederland ben ik hem gevolgd om hier mijn mogelijkheden te ontdekken. Danone trok gelijk mijn aandacht: ik wilde graag producten creëren die bijdragen aan het leven van mensen. Tijdens de sollicitatieprocedure merkte ik al snel dat dit geen doorsnee bedrijf is. Niet alleen vanwege hun grote interesse in mij als persoon, maar ook in de manier waarop ze hun kernwaarden naleven.

Dit bedrijf heeft dezelfde waarden als ik.

Tijdens mijn werk ben ik bij veel aspecten van ons bedrijf betrokken. In een multidisciplinair team ontwerp en implementeer ik engineering solutions voor het productieproces en communiceer ik met externe bedrijven. Alles wat ik tijdens mijn studie heb geleerd, kan ik toepassen in mijn dagelijkse werkzaamheden. Je moet echt begrijpen hoe alles hier werkt om projecten van hoge kwaliteit op een veilige manier op te leveren.

De Europese cultuur van Danone voelt erg verfrissend. Alle collega's zijn betrokken bij het bedrijf, geven hun input tijdens procesmeetings en werken nauw samen met elkaar. Veel van hen hebben ervaring opgedaan in een ander vakgebied binnen Danone; volgens mij is dat een goede manier om de verschillende disciplines te leren kennen. Je moet elkaars behoeftes goed begrijpen om gezamenlijk het beste resultaat te kunnen behalen.

Sluiten