Het verhaal van

Varun

Logistics Project Manager Sourcing and Supplier Development
Varun

Na mijn bachelor in Marine Science heb ik gewerkt op de olie- en gasschepen van Shell. Mijn MBA bracht me naar Rotterdam, waarna ik binnen Danone aan de slag kon als stagiair bij Early Life Nutrition. Ondanks dat dit een compleet nieuwe industrie voor me was, is het gelukt om binnen drie jaar door te groeien naar de rol van Project Manager. Dat geeft de grote carrièremogelijkheden binnen Danone goed weer.

Mijn collega's zijn mijn vrienden geworden.

Ik ben verantwoordelijk voor de logistiek van ruwe materialen die wereldwijd door ons bedrijf gekocht worden. We richten ons op het reduceren van de logistieke uitgaven, het zoeken naar synergie en het vergroten van de efficiency. Ik ben er trots op een rol te spelen in het ontwikkelen van verantwoordelijke producten door te focussen op hoge kwaliteit en kostenefficiëntie. Na mijn ervaring in de olie-industrie wilde ik graag iets bijdragen aan de gemeenschap, niet slechts aan de winst van een bedrijf.

Toen ik net begon, kwam ik in een team van 12 mensen met 9 verschillende nationaliteiten. Je kunt hier veel leren van collega's, zowel qua kennis als cultuur. Dat helpt je niet alleen te groeien als professional maar ook als mens. Onze gezamenlijke drive is het creëren van het optimale resultaat. De manier waarop we samenwerken zie je ook terug als we met elkaar afspreken buiten werktijd. We delen dezelfde passie.

Sluiten