Wim

Het verhaal van

Wim

Shift Leader Zoetermeer
Wim

Ik begon op mijn 18de als operator bij Heineken. Daar groeide ik in 27 jaar via verschillende afdelingen door tot operationeel leidinggevende. In mei 2019 maakte ik de overstap naar Danone - een beslissing waar ik tot op heden nog geen moment spijt van heb gehad!

Tevreden medewerkers zijn de beste krachten

Als Shift Leader manage je de hele supply chain, en zie je er persoonlijk op toe dat het team veilig werkt, de kwaliteitseisen haalt en de procedures naleeft. Danone is een compleet bedrijf waar het hele product van A tot Z tot stand komt - dat vind ik naast mooi om te zien, nog mooier om onderdeel van uit te kunnen maken. Elke dag zie ik erop toe dat de ploeg de productie-eisen haalt, processen goed verlopen en dat alles op een veilige, plezierige manier. 

Danone is een compleet bedrijf waar het hele product van A tot Z tot stand komt - dat vind ik naast mooi om te zien, nog mooier om onderdeel van uit te kunnen maken.

Mensen zijn het belangrijkst

Dat mensen plezier in het werk hebben, vind ik enorm belangrijk. In de productiehal even één-op-één polsen hoe het mensen gaat is elke dag standaardprocedure voor mij. Ik wil dat iedereen goed in z’n vel zit. Medewerkers zijn bij uitstek het belangrijkste binnen een organisatie, vind ik. Logisch: een medewerker die zich goed voelt, presteert ook optimaal! 

Aandacht voor veiligheid

Veiligheid blijft een heikel punt in deze industrie. Uiteraard streven we naar nul ongevallen met verzuim - dat halen is voor mij de grootste uitdaging. Ik vind het prettig dat daar binnen Danone bovengemiddeld veel aandacht voor is. Een andere uitdaging is ervoor zorgen dat het werk zo gestructureerd mogelijk gedaan wordt. Toen ik hier binnenkwam, zag ik daarin veel ruimte voor verbetering. Gelukkig kreeg ik de kans mijn suggesties voor verbetering door te voeren. 

Elkaar continu scherp houden en uitdagen

Danone heeft persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Mensen enthousiasmeren en motiveren om het beste uit jezelf te halen, daar gaat het bij ons om. Collega’s houden elkaar continu scherp en dagen je uit om elke dag weer optimaal te presteren. Mezelf blijven ontwikkelen en verbeteren heb ik altijd heel belangrijk gevonden en Danone maakt dit op veel manieren mogelijk. Doorgroeien is in zo’n grote organisatie als Danone een logische stap, ook voor mij - ondanks mijn respectabele leeftijd van 57 jaar. Dit zijn slechts enkele van de vele redenen waarom ik heel graag voor Danone werk. Daarnaast heb ik niet eerder in een organisatie gewerkt waar alles zo goed geregeld is.’ 

Benieuwd naar vacatures bij ons? 

Sluiten